Збільшення вартості проїзду в Харківькому метро не призвело до бажаного ефекту, повідомляє видання "Politeka" з посиланням на соцмережі.

Як повідомляється, від підвищення вартості проїзду збитки метрополітену лише зросли майже вдвічі. За перше півріччя 2018 рок вони складали 27 мільйонів гривень, тоді як у нинішньому році збитки зросли до 54 мільйоні гривень. Попри такі збитки Харківський метрополітен в чотири рази занижує доходи від реклами.

ПІДВИЩЕННЯ ВАРТОСТІ ПРОЇЗДУ З 5 ДО 8 ГРИВЕНЬ, ДОЗВОЛИЛО ХАРКІВСЬКОМУ МЕТРОПОЛІТЕНУ ЗБІЛЬШИТИ ЗБИТКИ ВДВІЧІ Після...

Geplaatst door Харківський антикорупційний центр op Donderdag 8 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До того ж, Харківський метрополітен став єдиним комунальним підприємством, яке після перегляду вартості проїзду стало більш збитковим. Обидва трамвайні депо зменшили збитки в декілька разів, а тролейбусні депо навіть вийшли на прибуток.

Нагадуємо, що нещодавно апеляційний суд відмовив у задоволенні скарги харківських активістів щодо незаконності підняття вартості проїзду в метро.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Одеський мажор влаштував криваве ралі посеред вулиці: повторив "подвиг" Зайцевої.

Також портал "Знай.uа" писав, що львівська подружка Зайцевої намагалася "накивати колесами" з місця ДТП: зупинило дерево, моторошна смерть.