Апеляційний суд Харкова відмовив активістам та залишив рішення про закриття справи про підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті без змін, повідомляє портал “Politeka”.

За словами голови “Харківського антикорупційного центру”, суд, мотивуючи свою відмову, послався на те, що з травня діє інша постанова виконкому, якою була перезатверджена інша вартість проїзду в метро.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі активісти “Харківського антикорупційного центру” мають намір оскаржити це рішення у Верховному суді України. А поки що проїзд у харківському метро коштуватиме вісім гривень замість п’яти, а у наземному транспорті — шість гривень замість чотирьох.

Нагадуємо, що в середині липня у Харкові у переповненій маршрутці просто на ходу сталась пожежа.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Одеський мажор влаштував криваве ралі посеред вулиці: повторив "подвиг" Зайцевої.

Також портал "Знай.uа" писав, що львівська подружка Зайцевої намагалася "накивати колесами" з місця ДТП: зупинило дерево, моторошна смерть.