Олексіївську гілку Харківського метрополітену продовжуватимуть за рахунок кредиту від Європи, повідомляє газета “Сегодня”.

Як повідомляється, на цей проект Європейській інвестиційний банк та Європейський банк реконструкції та розвитку видадуть кредити на суму 160 мільйонів євро кожний. В рамках проекту планується збудувати станції “Державинська” та “Одеська”, а також електродепо “Олексіївське”.

Будівництво метрополітену
Будівництво метрополітену

Станцію “Державинська” планували відкрити вже в 2020 році, але наразі роботи з її будівництва не розпочались.

Нагадуємо, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.

Також "Знай.uа" інформував, що Одеський мажор влаштував криваве ралі посеред вулиці: повторив "подвиг" Зайцевої.