За результатами аудиторської перевірки комунального підприємства “Харківський метрополітен”, яка здійснювалась на початку року, було виявлене значне заниження доходів від реклами, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Харківський антикорупційний центр.

Згідно зі звітом Держаудитслужби, розрахунки вартості розміщення реклами в харківській підземці здійснювались у довільній формі без будь-якої нормативної чи методологічної бази. Також встановлено, що вартість реклами, яка вказана в договорах метрополітену з рекламодавцями у чотири рази нижча, ніж та, що зазначена на інтернет-сайтах рекламних агентств.

Більшість замовників реклами у харківському метрополітені — рекламні агентства. Таким чином, метрополітен продає послуги з розміщення реклами посередникам за заниженими цінами, а не кінцевим споживачам за ринкову вартість.

Нагадуємо, що на минулому тижні три мобільні оператори анонсували появу у київському метрополітені високошвидкісного 4G-інтернету.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.