На сайті Харківської міської ради з’явилась петиція, автори якої просять облаштувати туалети на всіх станціях міської підземки, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, автор петиції пропонує облаштувати усі станції харківського метрополітену вбиральнями. Вони мають бути безкоштовними для людей з особливими проблемами. Для інших пасажирів вартість користування ними має бути встановлена на рівні 5 гривень.

Нагадуємо, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Одеський мажор влаштував криваве ралі посеред вулиці: повторив "подвиг" Зайцевої.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що львівська подружка Зайцевої намагалася "накивати колесами" з місця ДТП: зупинило дерево, моторошна смерть.