У неділю в селищі Васищеве на Харківщині сталась смертельна ДТП, повідомляє газета “Сьогодні” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, легковик ВАЗ-2101 зіштовхнувся з позашляховиком Nissan X-Trail. Від удару легковик буквально розірвало, а його водій, якому було лише 25 років, загинув на місці. Водії Nissan, в свою чергу, залишився неушкодженим.

За попередніми даними, ДТП сталось через те, що водій “Жигулів” не впорався з керуванням. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадуємо, що на минулому тижні біля Києва сталась масштабна ДТП — зіткнулись одразу дев’ять машин.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові планують продовжити Олексіївську гілку метро та збудувати ще дві станції за рахунок кредитів від міжнародних фінансових установ.