Правоохоронці Харкова розслідуватимуть дії експертів, які працювали по справі про резонансне ДТП на вулиці Сумській, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на адвоката потерпілих Ларису Матвеєву.

На своїй сторінці у Facebook Матвеєва написала про те, що експерти Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз, які оцінювали стан Олени Зайцевої, могли вчинити злочин.

Дела экспертов. Как я уже ранее говорила, к работе экспертов (и автотехников, и судебно-медицинских) по делу Зайцевой...

Geplaatst door Larysa Matveeva op Woensdag 11 september 2019

Також суд задовільнив скаргу Матвеєвої щодо проведення слідства відносно посадових осіб Холодногірського районного відділку поліції.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадуємо, що обвинувачені у справі про ДТП на Сумській Олена Зайцева та Геннадій Дронов у колоніях працюватимуть та отримуватимуть зарплатню.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.