Обидва обвинувачених в резонансному ДТП на харківській вулиці Сумській під час відбування покарання працюватимуть та отримуватимуть зарплатню, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повідомляється, Геннадій Дронов, який відбуває покарання у колонії мінімального режиму на Полтавщині, де більшість ув’язнених — винуватці ДТП, займатиметься збором буряків та сіяти озимі. За це він отримуватиме п’ять тисяч гривень на місяць.

Олена Зайцева знаходиться у виправному закладі в Покровську Дніпропетровської області в окремому секторі разом із ще трьома жінками з такими ж вироками. Вона працюватиме швачкою та зароблятиме близько чотирьох тисяч гривень на місяць.

Нагадуємо, що Геннадій Дронов збирається оскаржити свій вирок у касаційному порядку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.