Адвокат потерпілих у резонансному ДТП Лариса Матвеєва на харківській вулиці Сумській звернулась до Президента України Володимира Зеленського для того, щоб той, як гарант конституції забезпечив справедливе правосуддя та невідворотність покарань винуватцям, повідомляє портал “Апостроф” з посиланням на сторінку Матвеєвої у Facebook.

У своєму зверненні адвокат відзначає, що на виявлені у ході слідства порушення з боку слідчих, експертів, лікарів та поліцейських має бути реакція для того, щоб в подальшому не допустити затягування подібних справ, які часто тягнуться роками.

Дело Зайцевой и Дронова. Обращение к Президенту: ожидание и реальность. 04.07.2019 г. потерпевшие по данному делу...

Geplaatst door Larysa Matveeva op Woensdag 7 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також на думку Матвеєвої, справа Зайцеої має стати каталізатором змін, оскільки подібних справ в Україні чимало і так само руйнується доказова база, прокурори приходять на засідання непідготовлені та безініціативні, справи умисно затягуються, а обвинувачених по деяких ДТП навіть не позбавляють водійських прав.

Від Президента адвокат вимагає забезпечення прозорості, відкритості, а також перевірки діяльності посадових осіб для з’ясування — це була некомпетентність чи корупція.

Нагадуємо, що вчора в Запоріжжі п’яний поліцейський збив жінку на пішохідному переході та намагався перекласти провину на неї.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.