Обвинувачений у скоєнні резонансного ДТП на харківській вулиці Сумській Геннадій Дронов має намір подати касаційну скаргу, повідомляє видання “Комментарии”.

Як повідомляється, Дронова вже перевели з СІЗО до колонії у Полтавській області. За словами адвоката Дронова Сергія Перепелиці, з колонії його підзахисний і збирається подати касаційну скаргу протягом наступних трьох місяців.

Геннадій Дронов
Геннадій Дронов

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Щодо іншої обвинуваченої по цій справі Олени Зайцевої, то її тех мають перевести до колонії найближчим часом. Але до якої саме, поки що невідомо. Чи буде Зайцева подавати касаційну скаргу — вона ще не вирішила.

Нагадуємо, що на початку серпня Харківський апеляційний суд відмовив Зайцевій та Дронову в задоволенні апеляційної скарги на рішення суду першої інстанції.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.