У Харкові розпочався розгляд апеляційних скарг учасників резонансної ДТП на вулиці Сумській, повідомляє видання “Politeka”.

Адвокат однієї з обвинувачених Олени Зайцевої Юлія Плетньова вимагає більш м’якого вироку для своєї підзахисної, а у своєму виступі під час слухання чітко дала зрозуміти, що винуватцем автокатастрофи бачить лише Геннадія Дронова. “Кожен раз, коли бачу зелене світло, що мигає, не намагаюсь проскочити на нього”, - сказала Плетньова.

Трансляцію судового засідання можна подивитись на порталі "Медиапорт"

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також Плетньова вважає, що під час слідства не встановили, з якою швидкістю їхав Дронов та чому він нічого не зробив для уникнення зіткнення з машиною Зайцевої. Щодо своєї підзахисної адвокат згодна, що вона перевищила швидкість, але на її думку, швидкість автівки Зайцевої була лише 80 кілометрів на годину, а експерти з Дніпра встаноили, що Зайцева їхала зі швидкістю 106 кілометрів за годину.

А адвокат Дронова Сергій Перепелиця вимагає скасувати вирок та закрити справу проти свого підзахисного, оскільки, на його думку, уся провина лежить лише на Зайцевій.

Нагадуємо, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.