Вчора харківський міський голова Геннадій Кернес розповів про чергову ініціативу міської влади щодо розповсюдження наркотиків у місті, повідомляє видання “Politeka”.

За словами Кернеса у соцмережах серед тих, хто відгукнувся на його заклики, були відібрані чимало людей, - психологи, колишні наркозалежні, поліцейські і т.п., - які разом почали розробляти план боротьби.

В першу чергу планується створити міський центр для боротьби з наркозалежністю. А з 1 вересня розпочнуться заходи з профілактики у школах серед підлітків, оскільки наркотики почали знаходити на шкільних стадіонах.

Мой пост о том, что Харьков тонет в наркотиках, вызвал большой шум, но он затевался не для пиара. Несколько дней...

Geplaatst door Геннадий Кернес op Woensdag 14 augustus 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також планується виділити декілька мільйонів гривень патрульним на цільову програму по боротьбі з розповсюдженням наркотиків.

Нагадуємо, що тиждень тому харків’яни неоднозначно сприйняли ініціативу Кернеса щодо боротьби з наркотиками.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у харківському СІЗО життя "підсолоджують" наркотиками: один дзвінок - і нірвана.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що дніпрянин завів собі кущ конопель замість дівчини: носив на руках, копи не оцінили.