Шість пластикових ємностей з речовиною зеленого кольору рослинного походження намагалися передати 31-річному ув’язненому в Харківському СІЗО. Їх намагалися приховати серед продуктів харчування. Про це повідомили у прес-службі Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Після вилучення працівниками заборонених засобів, були складені відповідні матеріали та повідомлено до територіального відділу поліції.

Нагадаємо, що у США помер 18-річний продюсер і артист Hella Sketchy, автор музики до альбому репера Face. 13 червня Джейкоба Туресона виявили в несвідомому стані.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці заблокували машину і затримали групу чоловіків кавказької зовнішності. У салоні також сиділи дві дівчини, у яких правоохоронці виявили речовини, схожі на наркотики.

Також портал "Знай.ua" писав, що в популярному київському ресторані влаштували бійку зі стріляниною і наркотиками.