На Харківщині триває розслідування відносно одного з харківських лікарів, який ступив на злочинну стежку.

У прес-службі Харківської обласної прокуратури підтвердили, що підслідний займався незаконною діяльністю, пов'язаною з наркотиками.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Харківський лікар вирішив познайомитися зі світом криміналу і почав торгувати рецептами містять наркотичні та психотропні ліки. Дохід цього забув про клятву Гіппократа доктора різко збільшився, але при цьому в кінцевому підсумку ним зацікавилися представники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Слідством встановлені факти надання відповідних документів громадянам, які, за показниками здоров'я, не мали підстав отримувати нарковмісні препарати. Кожна подібна угода приносила докторові чистий дохід мінімум в чотириста (найчастіше, набагато більше) гривень. Після викриття злочинця силовики провели обшук і виявили документи, що підтверджують протизаконну торгівлю рецептами. Було порушено кримінальну справу за частинами першою і другою статті 319 Кримінального Кодексу України (Незаконна видача рецептів). Доктор може відправитися за ґрати на термін до п'яти років.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.