Мешканці Харкова бурхливо відреагували на пропозицію мера міста Геннадія Кернеса робити пропозиції щодо боротьби з засиллям наркотиків у місті, повідомляє портал “Depo.ua”.

У коментарях під дописом Кернеса у Facebook розгорілась активна дискусія. Деякі дописувачі невдоволено дивуються, чому Кернес згадав про проблему з наркотиками лише зараз і де мер був років 7-8 тому, коли точки продажу “нірвани” були на кожному кроці.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Інші пишуть, що такими темпами скоро нікому буде гуляти парками, про ремонт яких часто звітує харківська влада. А дехто важає, що Кернес сам “дахує” наркотрафік.

Також є дописи, у яких коментатори пов’язують те, що Кернес продемонстрував активнысть у боротьбі з наркотиками, з майбутніми виборами до органів місцевого самоврядування.

Нагадуємо, що декілька дні тому Генадій Кернес звернувся до харків’ян з проханням вносити свої пропозиції щодо боротьби з розповсюдженням наркотиків у місті.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у харківському СІЗО життя "підсолоджують" наркотиками: один дзвінок - і нірвана.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що дніпрянин завів собі кущ конопель замість дівчини: носив на руках, копи не оцінили.