Мер Харкова Геннадій Кернес звернувся до харків’ян по допомогу у боротьбі з наркотиками, які накрили усе місто. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Також Кернес написав, що правоохоронні органи вже не справляються з наркотрафіком. Тому мер закликав громадські організації, молодіжні об’єднання та усіх небайдужих пропонувати ідеї, як очистити Харків від “нірвани”.

Нет смысла скрывать: Харьков тонет в наркотиках. Я знаю город, и еще никогда люди не были в таком ужасе от...

Geplaatst door Геннадий Кернес op Dinsdag 6 augustus 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадуємо, що на початку тижня правоохоронці Дніпра викрили злочинне групування, яке займалось торгівлею наркотиками через “закладки” та кур’єрську службу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у харківському СІЗО життя "підсолоджують" наркотиками: один дзвінок - і нірвана.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що дніпрянин завів собі кущ конопель замість дівчини: носив на руках, копи не оцінили.