Харків'янам довелося зіткнуться з недобросовісним водієм рейсу Залізний Порт-Харків.

Подробицями "пекельної" поїздки поділилися пасажири автобуса в телеграм-каналі "Ху*вий Харків".

За словами людей, все почалося з того, що водій намагався взяти додаткову плату за багаж, нібито він може бути не оплачений. Далі автобус проїхав годину і зламався, через що було 20 хвилин простою. Але і на цьому все не закінчилося, щоб підзаробити водій набрав стоячі місця.

"Почалося все з того, що водила хотів збити гроші за багаж, який типу може бути не оплачений. Потім проїхав годину і зламався, хвилин на 20 випали з рейсу. У Херсоні набрав 10+ чол стоячих, чисто підзаробити, дід з бабою майже до Ха їхали на стільцях", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Але і тут пасажирам не пощастило - автобус зупинився на годину посеред поля через те, що у нього був порожній бак. Таким чином, замість заявлених 10 годин поїздки, людей "маринували" 15 годин.

"Верх комічності ситуації - перед Красноградом зупинився в полі і ми стояли годину - виявилося тупо закінчилося паливо) було заявлено, що приїдемо на Південну залізницю, водила всіх проігнорував і поїхав на Гагаріна. Загалом, замість заявлених 10 годин, ми їхали 15. До речі, квитки купували на busfor, будьте обережні до вибору перевізника",- скаржиться автор поста.

"Так це постійно таке", "Ло*и повинні платити)", "Зате своїм "ікарусом' за*рали все метро (реклама у вагонах) Краще і дешевше поїздом", "Часто їжджу цим автобусом і вічно щось ламається", "Ооо я в ньому їхав, там такий був пи*дець. Автор спасибі тобі, ти відкривав люк, дав людям повітря" ," Босфор сама гнила кантора"," а ви думали чому у них низькі тарифи? Не*рен економити на проїзді", "купував перший і останній раз на Busfor, в результаті навіть не поїхали за цими квитками, тому як автобуса цього тупо не було і на вокзалі сказали, що і не повинно бути. У підсумку купив квитки в касі", " треба було зателефонувати в 102. Його б тормознули на посту і виписали б штраф", "одного разу на автобусі видно всім вистачає, досвід моторошний", - писали в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, раніше "Синій" харків'янин зі зброєю побився з копами на даху: 6 екіпажів не могли нічого зробити

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові хулігани "демонтували" громадський туалет вогнем: "коли зайва хромосома"

Також «Знай.иа " писав, що Норма перевищена в 2 рази: у Харкові заборонили купатися у всіх водоймах