Під Харкововм в селищі Безлюдівка фура збила двох жінок. В однієї харків'янки струс і відкритий перелом ноги, у другої ногу порвало до кістки біля щиколотки.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За інформарцією, водій фури з причепом наїхав на двох жінок 60 і 39 років. За попередніми даними, жінки вийшли з автобуса і, не помітивши багатотонний автомобіль, почали переходити проїжджу частину в невстановленому місці.

ДТП у Харкові, фото: Харків 1654
ДТП у Харкові, фото: Харків 1654

Постраждалих з травмами доставили в лікарню.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Як розповіла свідок в телеграм-каналі "Харків 1654", жінки переходили дорогу в 20 метрах від пішохідного переходу і по сторонах не дивилися. З ними була ще одна дівчина, але вона вдонька і онука.

ДТП у Харкові, фото: Харків 1654
ДТП у Харкові, фото: Харків 1654

"Фура зупинилася перед пішоходом і після знову почала рух, жінки вели діалог між собою і не подивившись по сторонах потрапили під колеса фури,дівчина встигла відскочити.
Їх госпіталізували в лікарні, так як у обох жінок травми ніг. У літньої відкритий перелом ноги, у її дочки розрив ноги біля щиколотки. Одну з них вже прооперували. Про другу немає інформації. За даними людей це були, Бабуся, дочка і внучка",- йдеться в повідомленні.

ДТП у Харкові, фото: Харків 1654
ДТП у Харкові, фото: Харків 1654

Нагадаємо, раніше У Харкові прямо на ходу загорілася маршрутка: пасажири вибігали в паніці

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові легковик на швидкості збив жінку: відвезли в лікарню з численними переломами

Також «Знай.иа " писав, що Харків'ян влаштував перепалку з водієм трамвая: "Там Схід вагона"