У Харкові у популярному парку сталася НП, рятувальникам довелося знімати зі знеструмленої канатної дороги матір з дитиною.
Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, стало відомо, що у Харкові, у середу, 23 червня, о 16:27 до рятувальників надійшло повідомлення про зупинку канатної дороги в парку ім. Горького.

До місцевих рятувальників звернулися представники адміністрації парку. Вони зазначили, що атракціон перестав працювати через відсутність електропостачання. На момент прибуття рятувальників у кабінках канатної дороги перебували люди.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

До того, як відновили подачу електричного струму рятувальники за допомогою автодрабини встигли зняти з однієї кабінки матір з дитиною. Згодом каната дорога запрацювала і люди самостійно покинули її. Варто зазначити, що внаслідок події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також Знай.ua писав, що у центрі Харкова роздадуть 2 тисячі млинців на Масляну: готуйте сметану.