В Харкові визнали винним кондуктора, який в стані алкогольного сп'яніння погрожував підірвати супермаркет "АТБ".

На засіданні суду чоловік визнав свою провину і пояснив, що до такого кроку його підштовхнули фінансові проблеми та негаразди у родині. Про це йдеться у тексті вироку від 21 травня. Обвинуваченого визнали винним за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, його засудили до 4 років позбавлення волі, яке замінили на 2 роки випробувального терміну.

Вночі 23 березня п'яний харьквчанін зайшов в магазин "АТБ" на Московському проспекті і сказав охоронцеві, що у нього в лівій кишені лежить граната з відірваною чекою, яку він хоче підірвати прямо зараз. Поліцейські, яких викликав охоронець, вивівши співробітників на вулицю, оглянули місце події і прилеглу територію, але ніякої вибухівки не знайшли.

На суді чоловік розкаявся і пояснив, що взагалі не п'є, але в той день мав негаразди вдома та проблеми з кредитами, через які і вирішив пригубити. Замість гранати в кишені була картоплина.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові "Гола" пенсіонерка обматюкала кондуктора і отримала по обличчю: "ні на вас Сталіна!"

З чого почався конфлікт між жінками не повідомляється, але можна припустити, що виною всьому, що пенсіонерка зайшла в транспорт без маски, яка є обов'язковим атрибутом в громадським місцях.

Як повідомляє портал Знай.uа У Харкові переповнений трамвай на ходу перетворився на палаючий факел- " Все на вихід!"

Також Знай.ua писав, що У Харкові безсердечний кондуктор висадив дитину на пустирі, городяни обурюються - " це чудовисько!"