У Харкові в парку імені Горького на фарбування "Бетмобіля" планують витратити більше 100 тисяч гривень.
Згідно тендерної документації на порталі державних закупівель Prozorro, КП "Центральний парк культури і відпочинку імені Горького" замовило фарбування машини за 112 тисяч гривень.
Варто відзначити, що тендер виграв ФОП "Перцюг Олександр Костянтинович", який минулого року отримала від парку імені Горького два підряди на 580 тисяч гривень.

"Бетмобіль" в парку Горького
"Бетмобіль" в парку Горького

Відомо, що підряднику належить очистити поверхню авто, яке зроблено з металу і пластику, зашпаклювати тріщини і відколи, шліфувати все після шпаклівки. Після цього робітники повинні покрити поверхню спеціальним полімерним матеріалом і спеціальною уретановою фарбою.

А щоб фарба довше трималася і авто не облізло від опадів, зверху його покриють захисним лаком. Площа поверхні становить 38 м кв. За кожен квадрат з бюджету заплатять по 2900 гривень. Всі ці роботи підрядник повинен виконати до 1 червня.

Варто зазначити, що тендер пройшов за спрощеною процедурою з єдиним учасником. Підряд виграв ФОП "Перцюг Олександр Костянтинович".

Нагадаємо, раніше покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також Знай.ua писав, що у центрі Харкова роздадуть 2 тисячі млинців на Масляну: готуйте сметану.