У Харкові для працівників електротранспорту хочуть звести комунальне містечко. Для цього виділили понад два гектари землі.
Про це повідомляє "Об'єктив".
Так, стало відомо, що у Харкові планують збудувати комунальне містечко. На сесії міськради для цього виділили близько двох гектарів землі. Щоб забезпечити житлом працівників електротранспорту, там планують звести вісім будинків. У тролейбусному депо №2 кажуть, що ця проблема є актуальною, адже більшість їхніх співробітників приїздять з інших міст.

Дмитро Липовий, директор КП “Тролейбусне депо №2”
Дмитро Липовий, директор КП “Тролейбусне депо №2”

"Головна мета – це зробити комунальне містечко, у першу чергу, для робітників електротранспорту. На мою думку, до нашої ідеї приєднаються всі комунальні підприємства. Адже головний упор саме на іногородніх, й головна проблема – це житло. Охочих дуже багато, молодь хоче навчатися, хоче працювати, житло – проблема", - каже Дмитро Липовий, директор КП “Тролейбусне депо №2”.

Ігор Терехов, скріншот з відео
Ігор Терехов, скріншот з відео

Виконуючий обов’язки мера Ігор Терехов зазначив, що в місті є низка житлових програм, зокрема, для працівників комунальних служб. За його словами у деяких випадках може надаватися гуртожиток. Також міська влада переобладнує різні споруди, аби люди жили та працювали саме в місті Харкові. Будівництво комунального містечка планують розпочати наприкінці поточного року.

Нагадавши, київські комунальники зганьбилися з підробленими стовпами- " з г * вна і гілок"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Крім того, у Запоріжжі презентували справжнє ноу-хау 21 століття. Тут зношені дороги вирішили засипати... зліпками щелеп.