Михайло Добкін та Ігор Терехов активно ведуть боротьбу за виборців у Харкові. Про це повідомили на порталі "KHARKIV Today".

Активна фаза боротьби за крісло мера Харкова почалася більше місяця тому і за кілька тижнів кандидати дійшли до битви компроматів.

Так, ігор Трехов має адміністративні ресурси, підтримку міськради і глави МВС України Арсена Авакова. Геннадій Добкін у свою чергу активно використовує соцмережі і образ захисника радянського минулого, а також має підтримку нардепа Олександра Фельдмана.

При цьому в передвиборчих кампаніях обох депутатів можна простежити багато спільного. Вони обидва позиціонують себе як приймачі Геннадія Кернеса, обидва використовують білборди в різних частинах міста і видають власні газети. Однак в "Харьковских звестиях" здебільшого хвалять Терехова, а ось в газеті "Время Добкина" вирішили піти іншим шляхом і найчастіше лають головного опонента.

Також Михайло Добкін активно веде свою кампанію в соцмережах. Його підтримує директор у справах інформації Юрій Сидоренко з його програмою "Ігристий сидр" у соцмережі Facebook. Крім того по Терехову створили комікс-серіал "Престол 1-ї столиці".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Михайло Добкін, фото: Instagram
Михайло Добкін, фото: Instagram
Михайло Добкін, фото: Instagram

У той же час Ігор Терехов обрав стратегію Геннадія Кернеса і вживається в образ міцного господарника. Наприклад, днями він особисто помив плитку у метрополітені.

Ігор Терехов, фото: Facebook
Ігор Терехов, фото: Facebook
Ігор Терехов, фото: Facebook

Не дивлячись на таку активну передвиборчу гонку експерти вважають, що незабаром до боротьби за крісло мера Харкова можуть підключитися й інші опоненти.

Нагадаємо, що Кличко продовжив локдаун у Києві до 30 Квітня

Як повідомляв портал "Знай.uа", одружений Марцінків заблукав між двох красунь: "Який милаш"

Також, "Знай.uа" писав, що у Харкові продадуть броньованого "монстра" Кернеса