Виконуючий обов'язки мера Харкова Ігор Терехов має перевагу над колишнім мером і ексгубернатором Харківської області Михайлом Добкіним. Про це пише Страна.ua з посиланням на дані соціологічних опитувань.

«Поки що ці двоє претендують на те, щоб стати основними конкурентами за перемогу», - пише Страна.

Як зазначає видання, обидва кандидати мають високий рівень підтримки харків'ян, але при цьому при виході у другий тур виборів на користь Терехова спрацює високий антирейтинг Добкіна. Такі дані Страна отримала в одній з відомих соціологічних фірм.

«Ми зафіксували запит на продовження лінії померлого мера, на збереження його «спадщини», але одночасно і запит на зміни, нові прізвища. На мій погляд, Добкін випадає з цього поля. Хоча в пам'яті виборців він є», - прокоментувало джерело видання результати досліджень.

Водночас, за його словами, значний вплив на рейтинги кандидатів може мати і ситуація, пов'язана з пандемією, оскільки до самих виборів залишається ще багато часу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Тому прогнозувати зараз результати виборів я не візьмуся», - сказало джерело Страни.

Раніше в інтерв’ю «Бабелю» Терехов заявив, що Кернес готував його як свого наступника для того, щоб продовжити розвиток міста і зберегти динаміку змін.