Ігор Терехов перевірив, як метро Харкова готують до роботи під час "Червоної зони". Про це чиновник повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Ігор Терехов розповів, що вирішив особисто переконається, як метро Харкова готують до роботи в умовах "Червоної зони" і залишився приємно здивований.

"Чесно скажу, був приємно здивований. Вестибюлі, платформи, ескалатори, двері і вагони складів ретельно вимиваються спеціальним розчином для прибирання та дезінфекції. Спеціальні бригади виходять на пости після першої години ночі, коли відключені лінії напруги." - написав Ігор Терехов.

Крім цього нинішній глава Харкова і сам взяв участь у прибиранні метрополітену відмивши від бруду стіну на станції "Академіка Барабашова".

Ігор Терехов, фото: Facebook
Ігор Терехов, фото: Facebook
Ігор Терехов, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Ігор Терехов подякував усім співробітникам метрополітену за роботу і розповів про плани на будівництво нових станцій.

"Дякую співробітникам метрополітену за якісну роботу. Упевнений: незважаючи на пандемію, Харківський метрополітен буде розвиватися. Наші найближчі цілі - будівництво двох нових станцій, Олексіївського ДЕПО і закупівля нових вагонів. Разом з вами ми зможемо це здійснити." - додав Ігор Терехов.

Публікація Ігоря Терехова, фото: Facebook
Публікація Ігоря Терехова, фото: Facebook
Публікація Ігоря Терехова, фото: Facebook

Нагадаємо, що Садовий продовжив карантин у Львові - скільки доведеться сиділи вдома

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко заговорив про продовження карантину в Києві: визначили дату

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків застеріг франківчан після червоної зони: "Підтримуйте своїх"