Виконуючого обов'язки мера Харкова Ігоря Терехова засікли в елітному турецькому готелі Maxx Royal Belek Golf Resort, поки місто ставить все нові і нові "коронавірусні" рекорди.

На фото, опублікованих Telegram-каналом "Харків. Бої без правил", видно, що Терехов відпочиває разом з депутатом Харківської облради, екс-керівницею" харківських Известий " Ганною Кузнєцовою.

Крім того, в. о. мера Харкова вдалося сфотографувати, коли він в червоних плавках загоряв на шезлонгу.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал Знай.ua Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також Знай.ua писав, що жителі селища Рогань показали, в якому аварійному стані знаходиться один з будинків. Один з під'їздів, який жахає своїм зовнішнім виглядом: обшарпані і гниють стіни, мокра стеля, з якого все сиплеться на голову і інші "принади".