Відомий український політик і кандидат в мери Харкова Михайло Добкін має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу він розповів, що в Харкові може з'явиться Благодатний вогонь.

Михайло Добкін опублікував знімок зі священиком і розповів, що до Харкова можуть привезти Благодатний вогонь з Єрусалиму.

На опублікованому знімку можна побачити Михайла Добкіна, який простягає предмет круглої форми поруч стоїть священику. Також на задньому плані можна помітити велику ікону, яка закріплена на стіні білого кольору.

У підписі до публікації Михайло Добкін повідомив, що говорив з Єрусалимськими патріархом і обговорив з ним можливість доставки Благодатного вогню до Харкова під час пандемії.

"Друзі! Сьогодні ввечері розмовляв по телефону з єрусалимським патріархом. Незважаючи на складнощі пов'язані з "ковідними" обмеженнями, залишається надія привезти до Харкова Благодатний вогонь."- написав Михайло Добкін.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Публікація Михайла Добкіна: Instagram
Публікація Михайла Добкіна: Instagram
Публікація Михайла Добкіна: Instagram

Нагадаємо, що Кличко заговорив про продовження карантину в Києві: визначили дату

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків застеріг франківчан після червоної зони: "Підтримуйте своїх"

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий пустить львівське сміття з молотка заради кисню для лікарень