У неділю, 4 квітня, після тривалої хвороби помер головний лікар Харківської міської багатопрофільної лікарні №18 Борис Менкус.

Про це повідомляє "Веха. Харьков" з подробицями про перебіг хвороби покійного.

Борис Менкус тяжко захворів на COVID-19 ще у жовтні минулого року. Вірус загострив хронічні захворювання, а це в першу чергу-цукровий діабет, від лікар помер. Його організм не зміг здолати тяжких наслідків, спричинених коронавірусом.

Помер лікар Борис Менкус, фото: Веха Харьков

Для Харкова це справді тяжка втрата, адже Борис Менкус - відомий хірург, який присвятив медицині 45 років. Керував 18-ю лікарнею з 2005 року. У нього залишилася сім'я, двоє синів, молодший з яких пішов по стопах батька і зараз навчається в Харківському національному медичному університеті.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України, соліст Харківського академічного театру опери та балету ім. Н.В. Лисенка.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".Медик помер на 66 - му році життя.