У Харкові в метро можна побачити досить милу картину. Там на станції метро "Університет" виступає шарманщик з милим руденьким кроликом.

Про це повідомляє "057.ua".
Так, в харківському метро місцеві жителі помітили потішного старого, що крутить ручку шарманки і рудого кроля, що сидить на інструменті. Коли перехожі кидають музиканту гроші він бажає їм удачі або блага і знімає головний убір.

Фото: "057.ua"
Фото: "057.ua"

Музикант розповів, що його кролика звуть Рижик і він любить, коли його гладять. Що стосується особистості самого шарманщика, то він вирішив залишитися інкогніто.

"Прийнято, що шарманщик не повинен бути відомим. Нехай залишається якась таємниця. До мене багато хто підходить, запитують хто я, чому граю в переході, чи потрібна мені допомога. Я просто шарманщик. У місті мене називають Дід Мазай - кличте і ви так", - посміхається музикант.

Фото: "057.ua"
Фото: "057.ua"

Пенсіонер зізнається, що не проти, щоб його знімали або фотографували, також він радий, якщо люди зупиняються послухати музику його шарманки. Про сім'ю шарманщик розповідати не захотів, лише зізнався, що шарманку йому привіз син з Польщі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Харкові виявили бездиханне тіло бездомного: копам і медикам плювати