Ігор Терехов, який обіймає посаду секретаря Харківської міськради, подав декларацію за 2020 рік.

Судячи з інформації, опублікованої на сайті НАЗК, Терехов разом з дружиною володіють однією квартирою в Харкові, ще дві вони орендують у Алли Попової і Вікторії Терехової. Машини в декларації немає: секретар міськради бере в оренду Mercedes 2013 року випуску. Також чиновник задекларував Наручний годинник Omega Speedmaster Automatic.

За 2020 рік Ігор Терехов заробив у міськраді майже 1,5 мільйона гривень (1 455 519). Він також вказав у документі, що зберігає готівкою 135 тисяч гривень, 54 тисячі євро і 151 тисячу доларів. Крім того, близько 202 тисяч гривень він зберігає в банку.

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також Знай.ua писав, що жителі селища Рогань показали, в якому аварійному стані знаходиться один з будинків. Один з під'їздів, який жахає своїм зовнішнім виглядом: обшарпані і гниють стіни, мокра стеля, з якого все сиплеться на голову і інші "принади".