У Харкові опалювальний сезон зазвичай закінчується 15 квітня, але якщо потеплішає, графік відключення можуть поміняти.

Про це заявив секретар Харківської міськради Ігор Терехов, під час відвідування ТЕЦ-3, передає МГ"Об'єктив".

За його словами, рішення про коригування опалювального графіка буде прийматися в залежності від температурних умов, щоб це було зручно харків'янам і не било по кишенях.

"Ми не хочемо допускати перетопу. Ми не хочемо, щоб люди платили більше, ніж реально дозволять нам температури”, - сказав він.

Генеральний директор КП "Харківські теплові мережі" Василь Скопенко уточнив, що починаючи з 31 березня почав діяти графік дискретного відключення на центральних центрах живлення, який передбачає поетапне відключення тепла по всьому місту на 6-8 годин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Опалення, фото: poglyad.tv
Опалення, фото: poglyad.tv

За його словами, такий графік діятиме до кінця опалювального сезону. Але якщо середньодобова температура протягом 3 днів буде більше 8 градусів тепла, можуть підняти питання про закриття опалювального сезону.

“Як тільки ми будемо бачити за прогнозом або після двох діб, ми звернемося до Терехова і буде прийнято рішення відповідне”– - сказав Скопенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов наказав "випрати" вулиці Харкова і вичистити урни перед виборами

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов "оселився" в харківських під'їздах і нагнав страху на комунальників: "як ужалені"

Також «Знай.иа " писав, що 100 днів без Кернеса: харків'яни заплуталися між Добкіним і Тереховим перед виборами