Харківському Коксохіму дали дозвіл на здійснення викидів забруднюючих речовин стаціонарними джерелами строком на 7 років.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Х.Х".

"05.03.2021 коксохіму дали дозвіл на здійснення викидів забруднюючих речовин строком на 7 років...", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Хтось сумнівався в коксохімі?", "Терехова підтримайте на виборах", "сьогодні вранці весь Харків в *баному коксохімічному тумані", " поселити суддю яка видала таке рішення, прямо на заводі з усією родиною. Нехай подихають чистим повітрям", " Вашу матір...", "Всі так обурюються, немає ніякої справедливості, є капітал. Завод приносить гроші, і чималі в порівнянні з якими життя населення нічого не коштує", - обурювалися в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, рік тому Харківська мерія обіцяла вирішити питання з "Коксохімом", де взяла на себе контроль по установці нового обладнання, яке відповідало б міжнародним стандартам.

На засіданні комісії з викидів коксохіму, яке пройшло 2 лютого, секретар міськради Ігор Терехов пообіцяв взятися за вирішення цієї проблеми. Проте, дана обіцянка, далеко не перша. Ще в грудні 2019 року Терехов заявив про те, що Харківська міськрада взяла під особистий контроль скорочення шкідливих викидів коксохіму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розлючені харків'яни прийшли до Терехова через космічні тарифи: "маріонетка криміналу". Харків'яни з плакатами прийшли до Терехова вимагати знизити тарифи, адже у людей не вистачає фінансів, щоб банально жити.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов і Добкін влаштували "батл" через жінок: "М*рдой торгує". Напередодні 8 березня Ігор Терехов і Михайло Добкін вирішили привітати жінок з наступаючим святом, чим влаштували між собою своєрідний "баттл".

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Харків'яни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.