Харків'янин Євген з татуюванням "Кернес живий", знову став героєм соцмереж. Цього разу він записав відеоролик в районі ХТЗ під назвою "У світі тварин".

Відповідне відео з'явилося в телеграм-каналі "Типове ХТЗ".

У своєму новому ролику юнак пародіює відомого ведучого популярної програми "У світі тварин" Миколи Дроздова, і розповідає про представників "місцевої фауни" району. Правда, "зірками" його передачі стали не тварини, а "алкаші" і "самочки".

Євген вирішив показати кількість п'яниць, наркоманів і повій на ХТЗ. Хлопець підходив до перехожих і пропонував розповісти про їхнє ставлення до так званого "бояришнику".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У більшості була абсолютно спокійна реакція на дані пляшечки, і вони пропонували віддати їх п'яницям, яких тут багато. Одного з них харків'янин знайшов у парку в стані сильного похмілля. Йому то автори ролика і запропонували випити півлітра "бояришника", що чоловік з радістю і зробив.

Потрапили в об'єктив і шукачі закладок найближчій просіці, а також, за словами автора відео, жінки зі зниженою соціальною відповідальністю на зупинці.

Нагадаємо, харків'янин набив собі на лобі тату"Кернес живий". Євген Івашко розповів, що зробив татуювання абсолютно серйозно.

За словами хлопця, на такий крок його штовхнув сон, в якому йому приснився покійний мер Харкова Геннадій Кернес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Напівголий Піп поставив Харків на вуха: шастав по під'їздах в шортах і з кадилом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни поскаржилися на пошарпану посилку з Нової Пошти: ніби пожували і виплюнули

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни навалили купу на капот героя парковки: пахне кисленьким