Після смерті діючого мера Геннадія Кернеса в Харкові мають пройти повторні позачергові вибори. Верховна Рада ухвалила постанову, згадно з якою вибори очільника міста призначаються на 31 жовтня 2021 року.

Із 276 депутатів "за" проголосували 249 депутатів. Так, вибори нового градоначальника відбудуться в неділю, 31 числа.

Тепер Центральна виборча комісія та Кабінет міністрів мають вирішити питання із фінансуванням позачерговіих вибориів мера Харкова. Постанова набирала чинності з 20 березня, дня її опублікування.

Нагадаємо, на будівлі компанії АВЕК, яка належить Олександру Фельдману з'явився передвиборчий плакат його можливого опонента на виборах мера Харкова Михайла Добкіна. Це викликало неоднозначну реакцію серед харків'ян. Прокоментувати дане фото взявся Харківський журналіст і головний редактор NewsRoom Павло Федосенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо також, раніше Покійний Кернес залишиться главою"успішного Харкова". Партія "Блок Кернеса-успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал Знай.ua, Покійного Кернеса "звільнили" з посади мера Харкова. Депутати Харківської міськради завершили повноваження покійного мера Геннадія Кернеса. Це сталося через два місяці з дня його смерті.

Також Знай.ua писав, що Терехов просидить у кріслі покійного Кернеса до осені. Харків, як мінімум, до осені залишиться без мера після смерті Геннадія Кернеса.