У Харкові нарешті взялися за облагороджування територій біля житлових будинків. Мешканці активно просили про це владу, зокрема, писали листи тодішньому меру Геннадію Кернесу.

Про це повідомляє Telegram-канал"віха (Харків)".

"Облагороджування території будинку 1 по Чичибабіна. Дрібниця, а приємно. А то самий центр, а крім доріжки з асфальту район роками не бачив нічого. Цікаво і те, що на всьому Держпромі поміняли вікна в під'їздах, а в цьому будинку при установці в одному під'їзді вкрали))) мешканці писали Кернесу, але не встигли. Мер помер.

Від себе додамо, що ми розміщуємо все відео від підписників, будь то відсутність ремонту, крадіжка ( зі слів мешканців) вікон, розбиті дороги, розриті і кинуті ями, затоплені підвали, робота ЖКГ. Словом, все, що стосується життя міста, нам не байдуже і це робить Харків кращим. Розмішаємо безкоштовно. Аби допомогло", - іронічно пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Днями на будівлі компанії АВЕК, яка належить Олександру Фельдману з'явився передвиборчий плакат його можливого опонента на виборах мера Харкова Михайла Добкіна. Це викликало неоднозначну реакцію серед харків'ян. Прокоментувати дане фото взявся Харківський журналіст і головний редактор NewsRoom Павло Федосенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес залишиться главою"успішного Харкова". Партія "Блок Кернеса-успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал Знай.ua, Покійного Кернеса "звільнили" з посади мера Харкова. Депутати Харківської міськради завершили повноваження покійного мера Геннадія Кернеса. Це сталося через два місяці з дня його смерті.

Також Знай.ua писав, що Терехов просидить у кріслі покійного Кернеса до осені. Харків, як мінімум, до осені залишиться без мера після смерті Геннадія Кернеса.