Супутники сервісу Google Maps зняли чоловіка на околиці Харкова, який справляв потребу в кущах.

Панорамні знімки вулиць Харківщини компанія Google робила ще в липні 2015 року за допомогою супутника. А зараз користувачі соцмереж знайшли цікавий кадр з чоловіком в кущах. Відповідним відеороликом поділилися в телеграм-каналі "Х. Х".

На відео видно, що чоловіка сфотографували в Холодногірському районі на вулиці Соколовський навпроти будинку №36. На вулиці великі зарості чагарників, а в будинку, недалеко від якого присів харків'янин, вікна, які виходять на вулицю, закладені цеглою.

Після того як інцидент набув розголосу в мережі 23 березня, компанія заблюрила харків'янина на панорамній фотографії. Тепер зрозуміти, що зображено в "заблюреній" плямі неможливо.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Місцеві жителі в соцмережах обговорюють фото і жартують, що знайти чоловіка по цьому зображенню, яке залишилося на відео, неважко.

"Виявлений закладчик", "Залишає закладку", "Ну означати стані тепер місцевою "зіркою", "Божий промисел", "Ахахахахахахахах район називається «нова Індія»?", "Зупинись, мить, - ти прекрасна!", "Це шедевр)", "Москаль запєчатльон в єстєствєнной позє...",- жартували харків'яни.

Обяобов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Задубілих харків'ян катають у маршрутці без даху: "Кабріолет?" Харковом їздить маршрутка з величезною дірою в даху.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сплячих харків'ян посеред ночі розбудив стукіт у вікно- " занадто голосно хропіть!"Чоловікові, який йшов повз будинок, не сподобався хропіння

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янин напав на стоматологію, а через рік повернувся з пивом і відмичкою: "сподобалося" Чоловік розбив скло в стоматології і спробував зламати замки