Відомий мандрівник і ведучий популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відправився до шаманів, і дізнався у них про подальшу долю світу і України.

Про вихід нового випуску шоу повідомили на офіційному акаунті "Сніданок з 1+1" в Інстаграмі.

Дмитро Комаров в цьому випуску відправиться в саме серце землі шаманів - місце сили, де місцеві жителі спілкуються з духами, а на вершинах гір мешкають феї.

"У новому випуску "Світ навиворіт " @komarovmir відправиться до пакистанських шаманів, які тримають зв'язок з феями і джинами. Ведучий скористається унікальною можливістю, щоб дізнатися, що чекає нашу країну і весь світ. Шаман розповість, коли, за його прогнозами, закінчиться пандемія, чи припиняться війни, чи зможуть люди літати на Марс", - написано в пості.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Комаров дізнається секрети місцевих довгожителів Пакистану. Адже в долині Хунза люди живуть до 130 років і мають міцне здоров'я.

"Також Дмитро дізнається секрети місцевих Пакистанських довгожителів. Люди в додіні Хунза живуть до 130 років, при цьому мають неймовірне здоров'я і навіть народжують дітей після 60 років".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров показав, як підкорив серце красуні Кучеренко: "Без вас-ніяк і нікуди"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" занесло в саме містичне місце на планеті: Кінг би зацінив

Також «Знай.иа " писав, що Комаров з "Світу навиворіт" осідлав гоночного Бика: небезпечно, але весело