У Харкові лікар 4 невідкладної приймала пацієнта в алкогольному сп'янінні.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Х.Х".

Як повідомляється, відео було знято 19 березня цього року. На кадрах можна побачити медпрацівників відділення МРТ в стані алкогольного сп'яніння. Автор поста додав, що він викликав поліцію, яка склала протокол.

"Час близько 20: 00, п'яні медпрацівники 4 невідкладної відділення МРТ. Довелося викликати поліцію. Складено протокол. Сподіваюся, будуть результати",- йдеться у підписі до відео.

Харків'яни в коментарях різко відреагували на ролик з п'яним медиком:

"Що ви накинулися? Може їй треба? Може вона в пологовий будинок готується або ще куди...поспішає...", "Так вона буха в мотлох, звільнити .Терехов дивись як працюють лікарі в Харкові, ганьба", "Ну вона не грубіянить поводиться нормально, просто що випила ну а з ким небуває", "це шо в мізках має бути щоб бухати на робочому місці, будучи лікарем"," а точно п'яна? Може після інсульту. Або мало. Начебто не грубить нікому...", "А чому це Бухе тіло без маски?", "Всі плачуть маленька зарплата, а бухло нині дороге", "спочатку забиває п'яний водій,потім привозять до п'яного лікаря, вижити в нашому місті не так вже й легко", "випила і випила, але *ля йде хитається", " а ви не думали що її могли з дому викликати? з дня народження? або просто відпочивала? довелося все кинути і приїхати?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Жахи харківської лікарні показали зсередини, страшно дивитися: крижана вода і цвіль на матрацах

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський лікар помер від наслідків коронавірусу: врятував сотні життів, а себе не зміг

Також «Знай.иа " писав, що Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "діти на апаратах, кисню в обріз"