Харків'яни продовжують ностальгувати і сумувати за Кернесом, і показують це в різноманітній народній творчості. Цього разу городянам показали п'ятого мера Хаькова в самому розквіті сил.

Відповідним відеороликом поділилися в співтоваристві "Харків 1654 " в Інстаграмі.

Так, Відео складається з фотонарізки, на яких зображений Геннадій Кернес в кращі роки свого життя, в основному до замаху на нього в 2014 році.

"Who is Kernes? Трохи із запізненням, але непогано ✌ 🏼спойлер: Кернеса там дуже багато)",- йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Хороший був хлопець 👏 Адмін респект", " Кращий️️", " Наш улюблений!❤️ Наш красень!", "Адмін, ти ще не ностальгувався?", "Побільше б таких людей", " спасибі це класно 😍 мені іноді здається що він живий досі!", "Немає господаря в місті і порядку немає", " імператор 😎", "в кінці можна додати було "Ти кнопка"😂", "гідний заходів Харкова", "Красава", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес залишиться главою"успішного Харкова". Партія "Блок Кернеса-успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Покійного Кернеса "звільнили" з посади мера Харкова. Депутати Харківської міськради завершили повноваження покійного мера Геннадія Кернеса. Це сталося через два місяці з дня його смерті.

Також «Знай.иа " писав, що Терехов просидить у кріслі покійного Кернеса до осені. Харків, як мінімум, до осені залишиться без мера після смерті Геннадія Кернеса.