Чинний мер Харкова Геннадій Кернес, ймовірно, залишиться на посаді. Градоначальник перемагає на місцевих виборах у першому турі з підтримкою 61,2% виборців.

Про це повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

Також команда Кернеса паралельно проводила своє опитування. За його результатами, мер Харкова теж перемагає.

"Ми паралельно проводили своє опитування. Мером міста Харкова в першому турі став Геннадій Кернес. Харків'яни бачать, скільки зроблено і яка системна робота ведеться. Я вдячний всім за підтримку нашого міського голови",- сказав Терехов.

Кернес, фото: соцмережі
Кернес, фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов озвучив подробиці про стан здоров'я Кернеса. За його словами, він стабільний, і про результати виборів йому вже повідомили.

Терехов також додав, що фото Кернеса з клініки "Шаріте" не буде, тому що там "дотримуються своїх заходів безпеки". Порушити їх через світовий резонанс дозволили лише російському опозиціонеру Олексію Навальному.

"Я розмовляв з Павлом Фуксом, який спілкувався з Геннадієм Адольфовичем. Стан - стабільний, сумнівів у лікарів не викликає. Буде його звернення до харків'ян, фото і ролик, і головне - приїзд Геннадія Кернеса в місто Харків",- повідомив перший віцемер міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес стежить за виборами з лікарняного ліжка: "ніяких сумнівів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес взяв "золото" на виборах мера Харкова, дані екзит-полу

Також «Знай.иа " писав, що Кернес "коронував" себе в Харкові, журналісти зірвали маску з Мера