Багатодітна мама і дружина відомого українського артиста Сергія Бабкіна Сніжана активно веде сторінки в соцмережах. Наприклад у своєму Instagram, де на неї підписано близько 200 тисяч підписників, вона ділитися яскравими фото, подробицями з особистого життя або ж корисними порадами.

Цього разу Сніжана привернула увагу своєї публіки новим спокусливим кадром, який вона зробила відпочиваючи в лазні.

Красуня засвітила оголені плечі, а свої груди сховала за відерцями, в яких розмістилися апетитні раки. Також в кадр потрапила і тарілка з величезними креветками.

Бабкіна зізналася, що отримала масу задоволення від відпочинку і порекомендувала всім відправитися в лазню, природно, в жартівливій формі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Коротко про мій сьогоднішній день!🔥
Рівень задоволення зашкалює!!!
Люблю вам це говорити - йдіть в лазню, друзі!", - написала Сніжана.

" 😍 треба собі влаштувати такий же день", "шикарна", "Фото🔥", " Вааааауууу... 😍 😍 😍Рівень чарівництва цього фото зашкалює", " красотуля!🔥 ", "Кайфушки", "хороша реклама раків❤️", "хороша банька👏", "Ай як класно", "є в красі особливі деталі, і бачить Бог вони прекрасні"," а боги, які раки😍 😍 😍, 100 років їх не їла", "щаслива і красива!", "Я вас обожнюю....))) Навчіть не комплексувати ...???", "ти нераздета", "Здорово! І я так хочу!",- захоплювалися шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Напівголий Бабкін покрутив перед трьома чоловіками: "Брітні курить"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сніжана Бабкіна відверто заговорила про зради Сергія: "Більше ста жінок"

Також «Знай.иа " писав, що Між Сніжаною і Сергієм Бабкіним встала блондинка