Дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана активно веде свою сторінку в Instagram, там вона ділитися новими фото, подробицями з життя або ж корисними порадами.

Цього разу 35-річна знаменитість розмістила в соцмережі нове селфі, в кадр якого частково "вліз" чоловік Сніжани Сергій.

Так, на свіжому кадрі Сніжана позує з білим рушником на голові забавно висунувши язик. А на задньому плані фото можна помітити волохате коліно Сергія, на яку вказала сама знаменитість.

"Сьогодні буде класний день!☀️ Всім доброго ранку!💛
Ніколи не пізно мати щасливе зараз!!!🙌🏻
P. S. @babkin_official, твоя колінка прикрашає це фото", - написала Сніжана.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Найкрасивіша дівчинка на планеті Земля! І навіть за її межами! На просторах всього Всесвіту!", - не міг не прокоментувати нове фото дружини Сергій Бабкін.

"Прекрасного дня🌞 🌞 🌞 всім колінам - коліно", " Спасибі! волохатому коліні привіт", "ось що значить друга половинка, на будь-якому фото разом", "Фото і посил 🔥коліно", "Сергій гармонійно вписався на задньому тлі", " занадто часто мову показуєте!", "Ненормальна", " дуже красива!",- писали в коментарях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Прозрілий" Бабкін з камерою згадав про хворобу:"здалося кінцем світу". На початку січня Бабкін запустив щирий, глибокий проект під інтригуючою назвою "квінтесенція" - колекція авторських віршів, в яких артист розмірковує про глибоке, вічне і духовне, і пообіцяв випускати по одному твору щомісяця. Віршем лютого став "Макула".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Сергія Бабкіна Сніжана розкрила секрет щасливих стосунків:"навіть плакали разом". Бабкіна підняла тему щастя у відносинах. Жінка відверто зізналася, що більше десяти років тому пережила страшне потрясіння і тоді вона не могла уявити для себе щасливу сім'ю.

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Бабкіна Сніжана сама встала за мікрофон, поки Сергій після операції. Сніжана Бабкіна приготувала щось особливе до річниці.