Секретар Харківської міськради вирішив особисто перевірити, як проходить ремонт в одному з під'їздів на Салтівці.

Житель будинку на вулиці Гвардійців-Широнінців, 59г написав Ігорю Терехову свою скаргу в Фейсбук.

Виявилося, що у харків'янина з 20 лютого почали робити ремонт, але комунальники розвели сміття, забруднили побілкою і фарбою двері мешканців і перестали з'являтися на об'єкті.

Ігор Терехов особисто перевірив хід ремонту в зазначеному під'їзді і залишився сильно незадоволений побаченим.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відео поділилися в телеграм-каналі "ХС / Харків".

"Суть проблеми була в тому, що комунальники прикотили робити ремонт, розвели сміття і звалили. Терехов каже, мовляв, йому комунальники доповідають, що в під'їздах всі за**ись",- йдеться в повідомленні.

Після перевірки Терехов провів робочу нараду, де повідомив, що результати його перевірки ремонту в під'їзді його не задовольнили.

"Такого неподобства бути не повинно. Даю вам два дні на виправлення. Відтепер я особисто стежитиму за якістю виконання робіт. Я вимагаю, щоб мені щодня скидали фотозвіти про проведені роботи",- заявив Терехов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також «Знай.иа " писав, що Лютий спустошить гаманці харків'ян: дорожче на 700 гривень. Незважаючи на те, що лютий є найкоротшим місяцем в році, платити за тепло доведеться більше.