Харківський актор Академічного театру музкомедії поскаржився на недостатнє фінансування театрів цього року.

Відповідний відеозапис актор Артем Кочергін опублікував на своїй сторінці в Інстаграмі, передає NewsRoom.

За його словами, цього року чиновники виділили на театри 50 мільйонів гривень замість 250.

При цьому актор підкреслив, що на будівництво стели з прапором, яку планують встановити до 30-річчя незалежності України, влада має намір вкласти 21 мільйон гривень з бюджету.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"50 мільйонів - на театри і 20 - на прапор. Ви взагалі маєте совість? Це ж смішно. Якщо почнуть закривати театри через погане фінансування, то повірте, цей прапор буде нікому не потрібен, оскільки інтелігенція просто зникне, культурні та освічені люди також. Давайте розставляти пріоритети правильно”, - поскаржився Кочергін у відео.

У звіті Харківської обладміністрації йдеться, що на сесії 11 березня депутати прийняли рішення про виділення фінансової допомоги театрам у розмірі 19,5 мільйона гривень, а філармонії, художні та музичні колективи, ансамблі та концертні організації області отримають 10,4 мільйона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов закопає півтора мільйона в траву

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'ян возять швидкі, які розвалюються на ходу: діряві колеса і гнилі днища

Також «Знай.иа " писав, що У Харківській інфекціонці дітей годують "голими" макаронами, матусі обурюються: "ще відкачувати доведеться"