Відомий мандрівник і ведучий популярного тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров на один день став золотошукачем в Пакистані.

Про вихід нового випуску шоу повідомили на офіційному акаунті "Сніданок з 1+1" в Інстаграмі.

Дмитро Комаров стане повноцінним членом команди золотошукачів і покаже, як видобувають такий цінний метал стародавніми методами і без допомоги техніки.

"Золота земля" у новому випуску «Світ навиворіт». Вже сьогодні, о 18:20 на вас чекає новий випуск тревел-шоу з Дмитром Комаровим. Ведучий «Світу навиворіт» на один день стане повноцінним членом команди золотошукачів і покаже, де і як добувають найбажаніший метал у світі, древніми методами, вручну, абсолютно без техніки",- написано в пості.

Дмитро Комаров, фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров, фото: прес-служба 1+1

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Але і на цьому пригоди нашого мандрівника не закінчаться. Золотошукачі допоможуть Комарову наблизитися до головної мети - знайти шамана і запитати у нього про майбутнє.

"Золотошукачі повідають «Світу навиворіт» про невідомі магічні властивості золота. А також допоможуть наблизитися до головної мети - знайти найсильнішого шамана і запитати в нього про майбутнє.

Також команда вирушить до справжніх нащадків королів, які ще півстоліття тому правили на землях Хунзи і подивиться, як сьогодні живе королівська сім‘я".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров показав, як підкорив серце красуні Кучеренко: "Без вас-ніяк і нікуди"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" занесло в саме містичне місце на планеті: Кінг би зацінив

Також «Знай.иа " писав, що Комаров з "Світу навиворіт" осідлав гоночного Бика: небезпечно, але весело