У Харкові, 14 березня пройшли масові гуляння на честь Масляної. Дане свято не міг пропустити і секретар міськради Ігор Терехов. На святі можна було взяти участь у конкурсах, майстер-класах, а також поласувати млинцями та чаєм.

Відповідним кадром поділилися в телеграм-каналі "Х. Х".

Як і годиться на подібних заходах прийнято робити фото на пам'ять, цей раз не став винятком. Ігор Терехов вирішив сфотографуватися в оточенні харків'ян і аніматора в костюмі ведмедя.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Що примітно, на святі практично всі забули про маски і соціальну дистанцію, що в наших реаліях загрожує наслідками, адже в останні тижні ситуація з коронавірусом стає все гірше і кілька областей вже потрапили в "червону зону".

"А че, на маски і дистанцію раптово по*уй?", "а раніше ж на пляшку погрожували садити, 17К штрафу, всі справи", " мені одному здається, що хтось на цій фотці сильно ненавидить людей?", "Хто Тимку розбудив ? Це шедевр ...", "Мені подобається серська політика. Ходити без маски, як і попередник. Сподіваємося що і скінчить так само", "Грізлі вже не той", "Готуйтеся через два тижні ми будемо в червоній зоні , завдяки сивому мужику. Йому напевно втрачати нічого", " а потім все дружно плачемо чому у нас лохдаун і мене звільнили..аутисти", "благаю, зробіть мем з цього ведмедя"," Упоротое опудало і ведмідь", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також «Знай.иа " писав, що Лютий спустошить гаманці харків'ян: дорожче на 700 гривень. Незважаючи на те, що лютий є найкоротшим місяцем в році, платити за тепло доведеться більше.