У Харкові в парку ім. Горького планують провести гуляння присвячені Масляній. Захід заплановано на ці вихідні, 13 і 14 березня.

Про це повідомила пресслужба Харківської міськради.

Протягом двох днів на центральній площі парку біля колеса огляду працюватиме ярмарок, а поруч з ним встановлять "Крижаний стовп". Харків'яни та гості міста, які бажають отримати призи, повинні будуть забратися по ньому на 7-метрову висоту.

Крім того, на головній сцені виступлять фольклорні колективи і покажуть театральну мініатюру "Зустріч з весною".

Кульмінацією свята стане спалення опудала Марени, яке заплановане 14 березня о 18:30. Цього року опудало викували за спеціальним ескізом місцеві художники.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Організатори просять гостей дотримуватися карантинних обмежень і дотримуватися соціальної дистанції і не забувати носити маски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також «Знай.иа " писав, що У центрі Харкова роздадуть 2 тисячі млинців на Масляну: готуйте сметану. Харківський Політех запрошує на свято Масляної. Там збираються порадувати місцевих жителів.