Відомий харківський політичний діяч Михайло Добкін останнім часом досить часто ділиться новими фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах.

Цього разу політик закликав усіх дивитися новий випуск ток-шоу "Народ проти з Наташею Влащенко", в якому Добкін взяв участь.

"Украина24 - включайтеся. Вже в ефірі",- написав у пості політик.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Через пару годин Михайло Маркович вирішив ще більше привернути увагу своєї публіки до ефіру "Народ проти". І зробив він це не без допомоги свого домашнього улюбленця - французького бульдога Харлі.

Песика посадили на стілець перед розкритим ноутбуком, в який той уважно дивиться, ніби чекаючи ефіру з улюбленим господарем.

"Чекає мій ефір!) Політично підкований і морально стриманий. Моя школа", - гордо підписав кадр Добкін.

"Розумніше більшості депутатів", "відданий головне людська якість, але млинець притаманне часто тільки собачкам", "наша людина", "шикарне фото"," стриманий на відміну від господаря"," Харлі - красень", " хто на світі всіх миліше???", "Вчення світло.!!)) ", "Самозамилуванням займається", - захоплювалися в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов і Добкін влаштували "батл" через жінок: "М * рдой торгує"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Скандальний Добкін обклав опонента матами через жінок: "воно тупе"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін потряс перед Тереховим "золотими" платіжками харків'ян: "Де * мули, бл * ть"