Михайло Добкін вирішив ще раз балотуватися на посаду міського голови Харкова. Всі знають колишнього мера міста в робочій обстановці, але який він насправді, в оточенні улюблених дітей і дружини? Ми вирішили розповісти про іншого Михайла Добкіна - ніжного і турботливого, люблячого батька і чоловіка.

Відомо лише, що потенційний кандидат у мери Харкова був двічі одружений. Перша дружина Людмила Добкіна (Молотокас) була старша за чоловіка на вісім років. Познайомився Михайло Добкін з Людмилою ще під час служби в армії. За наявними відомостями, Людмила була дочкою високопоставленого політпрацівника військ ППО генерала Молотокаса В. А., і у неї вже була дитина від першого шлюбу.

Ходили чутки, що Люда допомагала керувати сімейним бізнесом Добкіних. Вона відома, як сильна і вольова жінка. Вона народила Михайлу двох дітей: дочку Аллу (1993) і сина Миколи (2000).

Старша дочка Алла з матір'ю-першою дружиною Михайла Добкіна, фото: Instagram Алли Добкіної
Старша дочка Алла з матір'ю-першою дружиною Михайла Добкіна, фото: Instagram Алли Добкіної

Але в 2007 році подружжя розлучилося і Михайло Добкін вдруге на молодій дружині, яка молодша за нього на вісім років – Аліні Боженко. У тому ж 2007 році у них народилася дочка Єва. А в 2010 році Аліна подарувала ще одну дочку чоловікові, Поліну.

Примітно, що всі три дочки Михайла Марковича народилися 7 числа. В одному з інтерв'ю Михайло Маркович розповів : "У мене четверо дітей - три дочки і син, причому дочки народилися сьомого числа: одна в жовтні, друга – в грудні, а третя – в травні. Тому можна сказати, що я дуже ювелірно працюю в цьому плані".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Михайло Добкін з дружиною Аліною, джерело: ktelegraf.com.ua
Михайло Добкін з дружиною Аліною, джерело: ktelegraf.com.ua

Сам Михайло Добкін не любить розкривати секрети свого щасливого сімейного життя, але люди близькі до його оточення повідали, що Михайло Маркович душі не чає в своїх дітях. Обожнює грати з єдиним сином Колею в футбол, який професійно ним займається в ФК Металіст. А своїх чотирьох "принцес" він часто балує. Кожну свою вільну хвилину, відпочиваючи від бурхливої політичної діяльності, Михайло Добкін намагається проводити зі своєю сім'єю. Виявляється, сімейство Добкіних обожнює риболовлю. Причому, дружина Аліна і три дочки, особливо старша Алла, люблять порибалити не менше свого відомого батька.

До Михайла Добкіна можна по-різному ставитися, але він нікого не залишить байдужим. На публіці Михайло Маркович підтримує амплуа веселого і вельми ефектного політика. Але в особистому житті - він чуйний і турботливий чоловік і батько. Живе не за встановленими суспільством правилами, а за покликом свого серця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін поклав око на крісло покійного Кернеса: "таки йду"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Задоволеного Добкіна підловили в обіймах рудоволосої красуні: "гарний настрій"

Також «Знай.иа " писав, що Дочка Добкіна показала пишні груди: "цього року ще не бачилися"