Стало відомо про те, що депутати Харківської міської ради подали позов проти повернення проспекту імені Жукова.

Таким чином повідомляється, що депутати відносяться до фракції «Блок Світличної» разом!"І так, Ігор Черняк і Дмитро Булах подали в середу, 10 березня позов про те, щоб мерія не перейменовувала проспект Григоренка назад в проспект Жукова.

Ігор Черняк опублікував інформацію про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, і доклав до посту саме фото.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто відзначити, що раніше із закликом скасувати дане рішення виступила політична сила Петра Порошенка «європейська солідарність».

Нагадаємо, що 24 лютого депутати Харківської міської ради втретє перейменували проспект Петра Григоренка на честь радянського марала Георгія Жукова.

57 народних депутатів виступило за це рішення, 16 були проти, і ще 6 утрималося.

З травня 2015 року в Україні діє закон Про засудження комуністичного і нацистського режимів. Він забороняє пропаганду радянської символіки. Це відноситься і до перейменування міст і вулиць, які носять імена радянських діячів.

Нагадаємо, раніше Терехов наплював на благання харків'ян щодо смердючого "коксохіму": "труїтися далі?"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Голодні харків'яни вийшли на вулиці і перекрили все: "Три місяці не платять!" У Харкові працівники державного підприємства "Завод Електроважмаш" вийшли на акцію протесту і перекрили Московський проспект

Також "Знай.ua" писав, що Харківські депутати повстали проти Жукова, якого обожнював Кернес.